Siste nytt fra iHerb, Baby, baby, baby!

Det er ikke akkurat vanskelig å skjønne hva som preger hverdagen min om du ser på bestillingene mine på iHerb. Jeg syns det er kjempegøy jeg da, for jeg har jo plutselig en helt ny person å handle til! Når jeg er ute på shopping tenker jeg knapt på meg selv lenger, jeg handler bare til småen, for det er jo sååå mye morsommere! Nå har jeg fått noen pakker med litt nye greier til mini, og jeg har fått testet det meste :)

DSC_1336

Mr. F har ikke fått helt dreisen på drikking fra tut enda, men vi har da fått prøvd dem litt likevel. Trykk på den rosa teksten for å komme til produktene:

Selvbalanserende drikkekopp fra Momma: Veldig god og myk tut og balanserer av selg selv. Litt tung til Mr. F på 6,5 måned kanksje, kan ellers anbefales på det varmeste.

DSC_1347

Drikkekopp fra Munchkin: God og myk tut også slipper den ut luft i bånn så de ikke svelger for mye luft.

DSC_1348

Drikkekopp med Elmo fra Munchkin: Kjempefin men forventet en blå og grønn. Man kan visst ikke bestemme hvilken farge man får, så det er en sjanse man må ta. Silikontuten er relativt stiv, så kanskje ikke for de minste.

DSC_1351

Matskjeer som blir hvite ved for høy temperatur fra Munchkin: Jeg kjøpte disse fordi jeg syns de var fine, og merket ikke at de endret farge ved for høy temperatur før jeg vasket dem! Jeg leste da nærmere på pakken, og ja, det funker innmari bra! De blir faktisk helt hvite om det jeg serverer er for varmt. De blir også raskt fargerike igjen når maten har passe temperatur :)

Oppvaskbørste fra Munchkin: Kjempegod til å vaske flasker og tuter. I bånn er det en skjult liten børste til trange områder. Jeg syns også det er ålreit å ha en egen oppvaskbørste til Mr. Fs ting. Jeg forventet å få blå, men syns den røde var enda finere, så det var helt greit. Man får visst ikke bestemme farge på iHerb lenger, haha :p

Smekke Bibbity fra Summer: Denne er kjempesmart, men den er litt stor til Mr. F. Den er perfekt om man skal mate de små, men han her liker best å spise selv, og da blir den rett og slett for bred. Han klarer ikke å holde i det han skal spise med begge hender da han ikke når rundt. Den blir nok perfekt om et par måneder da :) Lett å skylle av, sitter fint åt ett i halsen (ikke FOR tett) og tar imot det meste av det som ikke går inn i munnen. Jeg kjøpte også disse som jeg syns fungerer godt når vi ikke skal grise fult så mye. Sitter godt i halsen og tar mye fukt.

DSC_1339

Bitering fra Green Sprouts: Denne ble en kjempehit! Lett og holde og god å tygge på. Anbefales!

DSC_1344

Bitering fra Munchkin: Denne Er Mr. F veldig glad i å bite i, men den er veldig seig og klebrig og blir full av støv og hår med en eneste gang. Det gjør den rimelig ubrukelig egentlig, for det er ikke noe særlig å putte masse støv i munnen, uansett hvor god den er å tygge på. Jeg forventet forøvrig å få rosa, men det er visst tilfeldig hvilken farge man får her og.

DSC_1345

Har du testet noe av dette?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments to Siste nytt fra iHerb, Baby, baby, baby!

 • Rebecca

  Så fine ting! Jeg har lest bloggen din en stund, men dette er første gangen jeg kommenterer. Jeg kjøpte smokker til min lille på iherb. Bestilte rosa med hjerter, fikk blå med traktor :-P Frøkna er storfornøyd (hun er 2 mnd), men farge er visst ganske tilfeldig ^-^ Ellers tusen takk for flotte tips og god blogg!

 • anne grete

  hei!
  jeg bestilte nettopp varer på iherb og betalte kun 4 dollar i frakt? ble litt overrasket for jeg trodde de hadde økt frakten, men det gikk fint å trykke på dette alternativet når det kom opp så da kanskje de har gått tilbake til dette?!!

  • Ingrid

   Jeg tror det avhenger av hva det veier, eller har jeg gått glipp av noe? Var det en lett eller tubg pakke?

   • anne grete

    ja altså jeg kjøper kun til den grensa som er på 1,8… men trodde de hadde sluttet med frakt til 4 dollar til norge! men uansett veldig bra og billig ;)

 • Hei, synes bloggen din var fresh og inspirerende- du skriver bra :-) sjekk gjerne ut bloggen jeg selv nettopp har startet :-)

 • Ingrid

  Hei, navnesøster! :) Jeg har tidligere brukt fiskeoljen fra Iherb etter anbefaling på bloggen din, og tenkte å bestille den igjen… Men tror du den vil bli stoppet pga de nye importreglene? Vet du om det er noen av produktene du har kjøpt og anbefalt tidligere, som nå er blitt ulovlige? De nye reglene er skikkelig, skikkelig forvirrende :S

  • Ingrid

   Hei! Reglene for å handle fra USA er ikke blitt så veldig annerledes, det er først og fremst om man handler fra EU, hvor man fikk handle mye større doser tidligere. Fra usa har det alltid vært veldig strengt, og lite som er endret, så jeg handler som før fra iHerb. Kjøpte akkurat påfyll av denne, og det gikk helt fint :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>