Livet

Og plutselig var det gått over 7 måneder siden siste blogginnlegg. Fra å ha blogget nesten hver dag i over 4 år (eller er det mer?), er det en overgang. Jeg tok et par pauser etter at Mr. F kom, pausene ble lenger og lenger, og nå har jeg altså hatt pause i 7 måneder.

Er jeg tilbake nå? Nope.

Har jeg sluttet å blogge for alltid? Nope.

Når begynner jeg igjen? Aner ikke.

Hvorfor blogger jeg ikke nå? Livet.

Jeg har rett og slett ikke lyst til å tilbringe mer tid forran datamaskinen enn nødvendig. Jeg vil ikke at en datamaskin skal stjele tid jeg kan ha med familien min. Også trenger jeg rett og slett ikke bloggen like mye lenger. Kanskje jeg er ego; bloggen har vært en følgesvenn i veldig mange år (og da mener jeg dere); jeg har gitt mye til den, og den har gitt mye til meg, men nå vil jeg fokusere på livet uten å tenke på bloggen. Løsrive meg fra teknologien og ha opplevelser på gamlemåten, helt uten å dokumentere dem.

Det er sikkert mange som kjenner seg igjen? Om du gjorde noe og ikke la det ut på Instagram eller Facebook, har du egentlig gjort det? Om du drar på løpetur men glemmer å slå på pulsklokka, var det egentlig noe poeng i å løpe? Det er litt synd at man må bevise noe for å føle at det faktisk har skjedd, men det er vel sånn det har blitt. Vi er tilgjengelige over alt, alltid, og det tror jeg ikke alltid er bra.

Nå tar vi bilder med kamera, og jeg bruker pulsklokke til tider altså, men jeg lar det ikke ta overhånd.

En annen grunn til at bloggingen har stagnert litt er nok at livet mitt nå handler veldig mye om Mr. F. Og da mener jeg ikke at jeg har endret interesser eller atferd i veldig stor grad, men fokuset har endret seg. Om jeg gikk i skogen før for å trene, så går jeg i skogen nå for at Mr. F skal få se på alle de fine fargene, høre alle fuglene og se hvor vakker natur vi har. Jeg går nesten ikke tur lenger uten Mr. F for jeg har så lyst til å ha han med meg. Han syns det er så spennende, og trives utrolig godt på ryggen min. Og dette er bare ett eksempel. Jeg syns det er helt fantastisk å kunne dele sitt engasjement og glede over ting med barn. Å vise, fortelle, lære bort det jeg selv har glede av. Men, så vil jeg ikke at han skal bli hovedfokus på bloggen, bloggen handler om meg og ikke han. Og da begynner det å bli komplisert…

Jeg har et fantastiskt, innholdsrikt liv, og jeg skal nyte hvert sekund av det. Så får vi se når jeg eventuelt kommer tilbake. Enn så lenge kan dere gjerne stille meg spørsmål i kommentarfeltet (svarer normalt rett til mail) eller på Facebook.

Litt siden sist:

Vi var i Thailand i 5 uker i januar og februar. En fantastisk tur som kan anbefales! 4 dager i Phuket (kata beach – ikke spesielt sjarmerende), 8 dager i ao nang (flott sted, besøk prah nang beach!), 11 dager på koh tao (superkoselig øy, bra dykking), 6 dager i hua hin (ganske kjedelig og sjel-løst, men morsomme vannparker) og til slutt 5 dager i Bangkok på luksushotell. En fantastisk tur! Vi reiste for det meste med taxi, buss og båt. Ta med babystol, redningsvest,reisetrille, areomove sittepute til vogna, ergobaby ventus bæresele, mam UV trekk til bæresele, solhatt, solkrem med fysisk filter, uv-drakter og litt smoothies og MME om du bruker det. Resten finner du der. Det var vel Thailand oppsummert på 1-2-3, haha.

IMG-20160518-WA0001
Storm på Koh Tao, mye spennende som lå på stranden den ettermiddagen! Mr. F ca. 10 måneder.

Ellers er vi mye ute. Mr. F elsker å sitte i bæretøy, og det er supert, for da kommer vi oss til bla. Skaugumsåsen. Farget forøvrig håret lilla her for leden, men det forsvant fort igjen, så nå er det bare lyst. måtte være litt crazy :p

IMG-20160518-WA0002

Også har jeg endelig fått meg rulleski! Det er bare SÅ gøy! Det har tatt veldig lang tid for meg å komme i gang med noe skikkelig trening, men nå er jeg endelig i gang. Har meldt meg inn i en Crossfit klubb og prøver å få gått på rulleski 1-2 ganger i uka. Er fortsatt 8 kg pluss etter fødselen, men stresser ikke veldig med det. Bare vit at det er ikke alle som kan trene som normalt 2 måneder etter fødsel, og det er helt normalt! Bare man ikke setter seg på røven og blir der, men øker aktivitetsnivået jevnt og trutt. Det har jeg gjort, og endelig fungerer kroppen mer eller mindre normalt igjen, veldig deilig!

IMG-20160518-WA0000

Jeg vet som sagt ikke når/om jeg kommer tilbake, men bloggen vil bli stående, så det er bare å grave i oppskrifter, iHerbtips, treningstips, turtips etc, mange år med mye informasjon som ligger lagret her :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments to Livet

 • Så utrolig kjekt å høre fra deg igjen. Har lurt på hvordan du har det. Kjekt å høre at du har det bra :)

  Syns du gjør det rette med å kose deg og nyte livet så mye som mulig!

 • Trenger man definere om/når man er «tilbake»? Enten eller? Synes du skal blogge når du føler for det :-) Selv har jeg ikke skrevet noe på 3 år, men tenker av og til på det. Men så slår jeg det fra meg, og jeg prioriterer å være med familien istedet, eller gjør noe som krever minst mulig hjernekapasitet etter en lang dag :-D

 • Reisetips

  Om du bestemmer deg for å skrive mer skulle jeg gjerne lest flere tips om Thailand med en liten en. Vi vurderer en slik tur selv neste år. Var det slitsomt å reise fra sted til sted? Hvilke krav satt dere til hotell med en baby? Hvilke andre erfaringer gjorde dere dere? :-)

 • Kamilla

  Vet du, noe så herlig å lese!

  Kos deg, og nyt livet!

  Jeg synes det er mange nok som skal fortsette livet akkurat som før når de får barn. Digger at du er ærlig på at du heller ønsker tid og turer sammen med pjokken, nyt denne tiden, plutselig går han på skolen, og da, da går tiden fort da!!

 • Silje

  Hei Ingrid. Veldig kjekt å se et livstegn fra deg. Har savnet bloggen din utrolig mye og vært en smule bekymret om det var noe alvorlig som gjorde at det plutselig ble så stille fra deg. Godt å høre at det bare var «livet». Ikke at det er bare bare
  Jeg har full forståelse for at du ikke blogger for øyeblikket. Så bra at du klarer å prioritere det som er viktigst i livet og ikke føler deg presset til noe som ikke føles riktig. Som 4 barns mor i 100% jobb kjenner jeg godt til at livet er travelt. Nyt småbarnstiden uten digitalt press så er vi her visst blogglysten melder seg igjen. Stor klem

 • Ida Mari Skogstad

  Så koselig å høre fra deg Ingrid ;) Gleder meg til flere bloggposter, men selvfølgelig i ditt tempo :D God sommer!

 • Hei Ingrid. Venter på nye innlegg, men jeg vet at barnet nå er det viktigste på verden. Stor klem

 • Håper du kommer tilbake snart. Ønsker deg alt godt!

 • Carmelita

  Heisann!
  Jeg bare lurte på noe angående å bestille fra iherbs.
  De har utrolig billig hudpleie!!
  Håndkrem til under 50 kr!! Jeg trodde først det var priset i dollar, men det er i kroner!
  Jeg har aldri hørt om iherbs før idag, så konseptet er helt nytt.
  Men utifra navnet vil jeg anta at de i hovedsak selger rene produkter?
  Med det mener heg minst mulig tilsetningsstoffer, og mest mulig organisk, økologisk og miljøvennlig?

  Det jeg lurte på, var dette med shipping.
  Du skrev at man måtte velge International Shipping, ikke DHS Express.
  Er dette to ulike fraktalternativer?
  Eller er det to ulike firmaer?
  Jeg har bestilt mye fra USA, menbdee var nytt for meg.
  Jeg har bruks USPS.
  De har uike fraktalternativer. First class Interntional er billigst, men kan.bruke opptil 4 uker, og hvis pakka blir borte, må man selv dekke tapet. Priority Mail koster noe mer, men.er forsikret.
  Er det slik med disse to, også, at den billige er uten tracking og forsikring?

  På forhånd takk, og takk for svært nyttig informasjon om iherbs.
  Ha en strålende uke!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>