Om meg

helly hansen the dare

Velkommen til ingridsblogg.no!

Om du har spørsmål eller ønsker å annonsere på bloggen kan du sende en epost til post@ingridsblogg.no

Jeg skriver om alt fra rosa jentegreier til isfiske i Nordmarka. 22. mars 2015 ble jeg mor til en fantastisk liten gutt som kommer til å prege både livet og bloggen fremover. Bloggen startet som en friluftsblogg, men inkluderer nå alle aspekter av mitt liv. Siviløkonomen i meg preger også noen innlegg og LCHF/lavkarbo har endret livet. Les gjerne min lavkarbo-historie, eller du kan sjekke ut mine lavkarbo oppskrifter! Jeg lever ikke lenger med like lite karbohydrater som jeg gjorde i starten, men har funnet en balanse som fungerer godt for meg. Jeg er også veldig opptatt av å bruke økologiske produkter og unngå farlige sprøytestoffer og tilsetningsstoffer. Jeg har testet og anbefalt mange økologiske produkter, både mat og hudprodukter/sminke. Alt dette finner du her.

Supermat, yoga, styrketrening/core og friluftsliv er andre temaer du kan lese mye om, samt andre helserelaterte emner. Jeg er også en ivrig netthandler, og deler tips om alle fynd jeg gjør på nett. Sjekk for eksempel ut min eBay-guide.  iHerb ligger for tiden hjertet nær, så om du er interessert i helsekost og organisk mat så er det bare å følge med. Les gjerne min iHerb-guide, og sjekk ut alt jeg har kjøpt på iHerb i produktoversikten. Det begynner å bli en hel del! Mellom all svadaen bruker jeg tid på lenger innlegg fra turer i fjell og mark (se kategori Turer), da jeg tidvis jobber som guide for DNT. Les også gjerne om vår tur fra Oslo Plaza til Jotunheimen, en 320 km lang spasertur med ganske så tung sekk, på stien som så fint heter Jotunheimstien.
småviltjakt i trysil
Ettersom jeg har jobbet i sportsbutikk mange herrens år så er jeg over gjennomsnittlig interessert i utstyr, så det kommer litt vurderinger av utstyr underveis også. Her er noen populære innlegg:

Jeg trener også mye og har tidligere lagt ut noen treningsprogrammer du finner under her:

Her er litt bilder fra min hverdag :)

marilyn monroe make upmarilyn monroe make up

helly hansen the darehelly hansen the dare

romsdal topptur

sjoa rafting

romsdal topptur

romsdalsalpene

romsdal topptur

romsdal topptur

romsdal topptur