IngridsBlogg.no

Oppdag skjønnheten i Norges ville natur

Norge, landet med de høye fjellene og de dype fjordene, har naturligvis mye vakker natur å by på. Så dersom du er lidenskapelig opptatt av natur og friluftsliv, har du definitivt kommet til rett sted. Hjertelig velkommen skal du være til bloggen for deg som ønsker å lære mer om norsk friluftsliv, og ønsker informasjon om alt fra steder som er verdt å besøke, til gode tips for ferske friluftsentusiaster. Vi håper at denne bloggen både kan informere og inspirere, og ønsker deg lykke til med alle fremtidige utflukter og oppdagelsesferder i Norges fantastiske natur.

Fjellsko - kan det kjøpes på nett?

3 Aug 2022

Fant ut at det var mye å spare på å handle fjellskoene på nett. Men det jeg forsikret meg om var at nettbutikken hadde returrett, slik at jeg kunne prøve flere par. Så fant jeg ut mondopoint for foten ved å markere lengden på foten på et ark!

Kart, kompass og sikkerhetsutstyr

28 Jun 2022

Det er aldri en anledning til å skufle unna mulighetene for en tur i vill natur. Selv om vi stoler på våre digitale kart, har vi alltid med kart og kompass når vi går utenfor løype. Dessuten har vi med søkestaver og førstehjelpsutstyr nå på vinteren.

Planlegge fjellturene

18 May 2022

Nå er det ganske ugjestmildt i høyfjellet, men jeg har sett på kartet, funnet hyttene, planlagt turene og sjekket utstyr. Fjellsko, solbriller, tursekk, alt er på stell. Men jeg mangler noen skikkelige gode sokker. Det skal jeg fikse før aller første fjelltur i år. Og den neste og den neste!

Jotunheimen - fjellvandrerens mekka

11 Apr 2022

Jotunheimen er bare en av mange fjellregioner for oss fjellvandrere. Det er så mye spennende ruter og topper å komme seg opp på. Vi kan nevne Skagastøl, Fanaråken, Galdhøpiggen, Besseggen og Storebjørn. Det er bare å spisse isbroddene, for "Breen" ligger der klar for oss alle.